Anbefalinger

Psykomotorisk terapi

Linda Pedersen
Det er så dejligt at komme hos Natasha, hun forstår at sætte ord på mine til tider alt for mange tanker, der flyver rundt i hovedet. Afspændingen på briksen er i top, jeg føler mig som født på ny efter en tur på briksen. Jeg kan varmt anbefale alle at prøve det, om du har noget du bøvler med eller bare trænger til lidt afslapning.
Kari Fitzgerald

Et forløb hos Natasha er uden tvivl det bedste, som du kan gøre for dig selv – en varm anbefaling herfra!

Kristina Bjartalid

Har været 2 gange hos Natasha og er super godt tilfreds med behandlingerne. Man kan ik andet end at falde helt til ro, når du møder Natasha, hun udstråle så meget ro og harmoni og oser af omsorg. Hun er super godt til at få krop og psyke til at hænge sammen. De 2 behandlinger har givet mig både ro og mindsket mine muskelsmerter betydeligt. Hun har hjulpet mig med åndedrættet og visualisering. Har prøvet cupping som var super lækkert. Det er helt sikkert ik sidste gang jeg får behandling fra hende og glæder mig til næste gang👌🏾

Kathrine Ryvig Jensen
Jeg har haft et forløb ved Natasha grundet stress og vil gerne give Natasha de varmeste anbefalinger. Jeg kendte ikke til psykomotorisk behandling, men har gennem forløbet oplevet og mærket hvor meget krop og psyke hænger sammen. Jeg var inden forløbet af den overbevisning at jeg bare lige skulle have en gang massage, så ville spændingerne forsvinde, men Natasha trykkede på helt andre knapper. Det er svært at sætte ord på hvad det er Natasha kan helt præcist, fordi det næsten kan føles helt magisk. Natasha formåede at skabe et rum for mig, hvor jeg følte mig tryg til at kunne åbne mig samtidig med at hun virkelig mødte mig i mit behov fra gang til gang. Hun har gjort et kæmpe indtryk på mig fagligt, men særligt hendes unikke personlighed har bidraget til stor inspiration og en smittende ro i min tilværelse. Jeg føler jeg har været på en rejse, hvor Natasha løbende har bidraget med værdifulde input i form af øvelser og skabt et tillidsfuldt rum, som har skabt vigtige refleksioner. Det gør at jeg først og fremmest er på vej til at få det bedre, at jeg mærker mine grænser tydligere og at jeg er blevet opmærksom på mønstre, jeg ikke selv var klar over, hvilket giver mig et handlerum. Natasha har hjulpet mig til at åbne nye døre, som gør at jeg har fået større mod på at leve mere i nuet og prioritere tid til selvomsorg, hvilket forhåbentligt bidrager til en mere hensigtsmæssig balance mellem privat og karriere liv. Tak til dig Natasha…!
Kevin Bech Nielsen

Jeg har jævnligt besøgt Natasha over de seneste par måneder, hvor hun ikke bare har hjulpet mig til et langt større overskud i hverdagen, men også givet mig en forbindelse mellem sind og krop, som jeg ikke tidligere har haft. Derudover er Natasha utrolig empatisk og forstående. Hun havde fra dag ét en fantastisk evne til at sætte sig ind i min specifikke situation, og møde mig lige der hvor jeg er i mit liv. Hun har gennem vores samtaler hjulpet mig til både at finde- og sætte mine egne grænser, og samtidig opdage helt nye sider af mig selv. I skrivende stund har jeg været ved Natasha gennem ca. 3 måneder, og jeg føler mig som et helt nyt menneske! Hun er lidt af et multi-talent, og gennem en kombination af samtale, kropslige øvelser og afspænding har hun forbedret min livskvalitet helt enormt. Jeg mærker kroppen bedre, min vejrtrækning er forbedret og mit humør er steget helt vildt. Natasha får mine varmeste anbefalinger med på vejen. Mit forløb hos Ressourcestedet har i den grad været med til at forbedre mit liv væsentligt!

Heidi Nørby
Kan varmt anbefale Natasha. Jeg ser frem til hver behandling. Det at få vendt tingene med hende og få andre øjne på problemstillingerne, har virkelig hjulpet mig meget. Personligt har jeg udviklet mig rigtig meget siden jeg startede i psykomotorisk behandlingstilbud hos Natasha. Hun er rigtig dygtig til sit arbejde. Jeg syntes, at man får en fantastisk behandling ved Natasha. De bedste anbefalinger herfra.
Bettina Kühl Lundorff Junge

Jeg har igennem længere tid haft min søn i behandling hos Natasha. I den tid har hun forvandlet en dreng der havde det dårlig både fysisk og psykisk – til en glad dreng, der har lært at mærke sig selv og sætte ord på hvordan han har det. Som han selv siger ”jeg kan have en rigtig dårlig dag og intet vil lykkes, men når jeg har været ved Natasha bliver jeg glad”. Min søn har fået redskaber, der har hjulpet ham videre. Natasha er en tillidsfuld person og kan af hjertet anbefale Natasha.

Sofie Gellert Gehrke

Jeg har haft et fantastisk forløb hos Natasha og jeg har lært mig selv meget bedre at kende. Natasha formår at skabe sammenhæng i krop og psyke og skabe helhed bl.a. i et stress forløb. Hun er super kompetent og dygtig og et dejligt behageligt menneske, som er meget engageret i sit arbejde. De varmeste anbefalinger herfra.

Henrik Olesen

Har været hos Natasha en del gange nu, og jeg vil sige det er noget at det bedste jeg har gjort. Har givet mig en helt anden tro på tingene og en helt ny energi i hverdagen. Det som før fyldte meget, har jeg lært at tackle på en ordentlig måde og bruger ikke længere lang tid og energi på at gå og spekulere over de negative ting. Natasha er en fantastisk terapeut, hun er forstående, rolig og giver sig al tid i verden til at lytte. Vil anbefale Natasha til alle der måtte have brug for hjælp.

Pia Moust Aalund

Jeg kan varmt anbefale Natasha, da jeg oplever Natasha som en yderst kompetent behandler som har sans for at fornemme, hvad der er brug for i den enkelte session. Jeg får altid gode råd og øvelser med hjem, så jeg kan arbejde videre hjemme. Der er en dejlig energi i rummet, hvor behandlingen foregår og jeg føler altid, at jeg bliver mødt lige præcis der, hvor jeg er i mit liv og med støtte, rummelighed, tid, ro og forståelse som netop giver mig den tryghed, som jeg har brug for, for at jeg kan udvikle mig og opnå indre ro og balance i mig selv igen. De varmeste anbefalinger herfra❤️

Pernille Hansen

Jeg har deltaget i et personligt udviklingsforløb hos Natasha, hvor jeg er blevet meget opmærksom på sammenhængen mellem psyke og krop. Jeg har genopdaget min krop – nu kan jeg mærke den igen og har lært, hvor vigtigt det for mig er, at lytte til den, for at have det godt. Jeg har fået værktøjer, som jeg kan bruge til at skabe ro og nærvær. Jeg bruger det til og klare de daglige udfordringer og håndtere stress. Natasha har med sin ro og indfølingsevne løst op for spændingerne i min krop og guidet mig på min vej. Det er utroligt, hvilke blokeringer og ressourcer, der gemmer sig i kroppen. Jeg har fået løst op for spændingerne og fået mere energi og glæde i mit liv.

Lisbeth Alfod

At hele, forstå og lære sig selv at kende, er en livslang gave. Efter en lang periode med stress, vidste jeg ikke længere selv hvem jeg var, og endnu værre, jeg var ikke klar over hvor skidt det egentlig stod til. Et dejligt men til tider hårdt forløb hos Natasha, er den største gave jeg har kunnet give mig selv. Man møder konstant udfordringer, men lige pludselig begynder man at ”mærke” i kroppen hvis det man er midt i, ikke er godt. Man behøver ikke få det fortalt, man mærker det, og det er en helt igennem fantastisk fornemmelse, at man begynder at tillade ens krop at være med i ens hverdag.

Natasha er dygtig til at hjælpe en til at bevæge sig helt ind i sig selv, under meget trygge rammer og hun er et utroligt varmt menneske. Det er 6 måneder siden mit forløb stoppede, men alt det jeg har lært om mig selv, og hvad jeg skal gøre i forskellige situationer, det er bare guld. Dykker jeg under nogen gange? – ja gu gør jeg så, jeg er kun et menneske, men jeg kommer hurtigt op – det er jeg blevet god til, men jeg har også haft en helt speciel vejleder.

Afspændings-massage

Pernille Christiansen
Jeg kan varmt anbefale Natasha – hun er rolig, empatisk og menneskelig. Hun giver sig god tid til at lytte og får en i dyb ro og afspænding. Jeg har modtaget flere helt fantastiske behandlinger hos Natasha, og jeg går altid derfra helt rolig og afspændt – og altid med et lille godt råd eller øvelse jeg kan bruge derhjemme.
Hanne Birgitte Petersen
En helt fantastisk og dejlig oplevelse at få en afslappende massage, det er en lise for krop og sjæl, jeg kan varmt anbefale Ressource stedet for en oplevelse fyldt med velvære. Jeg kommer helt sikkert igen.
Susanne Breiner

Natasha behandler i dejlige rolige omgivelser og udstråler selv ro og nærvær. Når hun giver massage sørger hun hele tiden for, at man er velbefindende. Hun veksler mellem dybdegående og blide strøg. Så behageligt!

Lene Gøhlmann Madsen
En fantastisk oplevelse – fik wellnessmassage og oplevede virkelig hvordan stress og spændinger i kroppen forsvandt. Kan absolut anbefale dette sted og ved at jeg kommer igen.
Rita Andersen

Fantastisk holistisk massage – meget professionelt. Hyggelige og kliniske omgivelser – ekstra bred og opvarmet briks – et besøg værd for mere velvære 👍🍀

Anna Jensen

Jeg kan virkelig anbefale Ressourcestedet ❤️
Natasha er så god til, at få dig til og gå dybt ind i roen, hun mærker dig og du føler dig tryg, afslappet og tilstede i øjeblikket. Hun guider dig igennem hele din proces. Når du træder ind af døren, mærker du den rolige atmosfære og du kan mærke hvordan hverdagens gøremål for en stund forsvinder ❤️

Marlene Bjerge Jørgensen

Jeg har i dag været til graviditetsmassage hos Natasha. Det var fantastisk. Natasha er meget rolig og skaber derved en rigtig god og afslappende stemning. Samtidig er hun god til at “tage fat” der hvor det er nødvendigt. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Natasha – det skaber ro i både krop og sind.

Hanne Birgitte Petersen

En helt fantastisk og dejlig oplevelse at få en afslappende massage – det er en lise for krop og sjæl, jeg kan varmt anbefale Ressourcestedet for en oplevelse fyldt med velvære.
Jeg kommer helt sikkert igen.

Marlene Bjerge Jørgensen

Jeg har i dag været til graviditetsmassage hos Natasha. Det var fantastisk. Natasha er meget rolig og skaber derved en rigtig god og afslappende stemning. Samtidig er hun god til at “tage fat” der hvor det er nødvendigt. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Natasha – det skaber ro i både krop og sind.

Ellen Thamdrup

Jeg var rigtig godt tilfreds med Natasha’s massage. Hun var god til at informere ang. hvad hun ville med massagen, og hvad det gjorde godt for. Natasha er en sød, venlig og lyttende person, der altid er god for en samtale. Hendes indretning af ressource stedet er meget sanselig og giver en dejlig mavefornemmelse!

Thomas Kromann

I forbindelse med styrketræning oplevede jeg nogle smerter i ryggen. Derfor kontaktede jeg Natasha med henblik på at få noget massage. Hos Natasha fik jeg en dybdegående massage af ryggen, samt en behandling med cupping. Massagen fjernede smerterne og jeg følte mig meget mere frisk og afslappet efterfølgende. Det er en god måde for kroppen at restituere på. Kan varmt anbefales.

Signaturbehandlingen: fornyet

Anne Nymand

Jeg har været til en signaturbehandling i Ressourcestedet og det var virkelig en dejlig og behagelig oplevelse for både krop og psyke. Jeg er sikker på at jeg kommer igen. Tak for en eventyrlig oplevelse Natasha.

Maria Laursen

“Min oplevelse af signaturbehandlingen er absolut den bedste behandling jeg har prøvet, noget sted, og jeg vil til hver en tid anbefale den. I en stressende hverdag har jeg haft glemt mig selv og har længe kørt på de sidste reserver, som hvert sekund det skulle være, kunne slippe op. Efter en 3 timers afslappende og ren forkælelsesbehandling hos Natasha mærkede jeg virkelig mig selv igen på en sådan måde at jeg blev helt rørt. Foruden en fantastisk dejlig forkælelse, er Natasha så nærværende, forstående og omsorgsfuld, at jeg med det samme jeg trådte ind, følte mig tryg og dejlig tilpas. Hun forstår at lytte og sætte ord på lige præcis de følelser og tanker jeg selv har svært ved at sætte ord på. Jeg vil helt sikkert besøge Natasha igen, og hun vil være min nye ‘go to’ når jeg skal gøre noget godt for mig selv. Jeg havde det virkelig fantastisk resten af dagen og weekenden, da jeg kom hjem fra signaturbehandlingen og jeg havde så meget energi og overskud. Tusind tak for en virkelig god behandling Natasha.

Simon Tykgaard

Af de mere end 500 behandlinger, jeg har modtaget af mere end 100 forskellige mennesker, har Signaturbehandlingen hos Ressourcestedet været blandt den bedste og utvivlsomt den mest unikke. Fantastisk der endelig er en behandler, som tør at tilbyde en behandling, som er længere – til alle os som ofte bruger de første 45 minutter på at få ro på krop og sind. Håber på, at flere mænd tør at bryde med overbevisningen om, at velvære kun er for kvinder og tage i mod 2,5 time til at få ro på systemet, så verden kan få flere mænd med overskud.

Jeanette Eriksen

Jeg har været så heldig at få den kærligheds gave det var, at være i Natashas hænder i Ressourcestedets signaturbehandling “Fornyet”. Jeg gik ind på klinikken og viste kun at jeg skulle slappe af i 3 timer. Hvilket er en kæmpe luksus i et mor liv. Her blev jeg først mødt at en rolig og smilende Natasha og så varmen, musikken og den mest fortryllende duft af roser. Den der helt særlig duft fra da jeg var barn og lavede parfume til min mor af roser fra haven♥️.

Jeg blev budt velkommen og fik forklaret hvad min dag gik ud på. Herefter kom jeg i den lækreste kåbe og ført over til et stort kar fyldt med varmt vand og rosenblade. Jeg lænede mig tilbage i den bløde stol, fik en silkeblød øjenmaske på og holdt øjnene lukkede. Sænkede mine fødder i karet og modtog en skøn massage af fødderne. Imens sad jeg og indtog rummet med vandets klukken, duften og lyden af musikken. Herefter gjorde Natasha klar til at jeg skulle over på briksen og fortsætte. Jeg blev svøbt ind i bløde lagner og nu var det tid til massage. Og hvilken massage… Hele min krop blev forkælet og berørt på en meget professionel og behagelig måde. Jeg blev indsmurt i den lækreste lavendel olie der duftede himmelsk..

Og det eneste jeg skulle var bare at være i det. Efter dette så fik mit ansigt kærlighed.. her blev jeg forkælet med de skønneste blide produkter fra Rudolf Care og Natasha tørrede mit ansigt rent med varme klude. De varme omslag førte mig tilbage til min barndom hvor min farmor vaskede mit ansigt nøjagtigt sådan med kærlige strøg❤️

Tiden både fløj afsted men stod alligevel stille. Natasha er kærlighed. Til slut fik vi afsluttet med et fint gudinde kort og jeg fik den lækreste gave med hjem. Jeg vil helt sikkert anbefale alle, som har brug for fornyet energi og selvomsorg, at få booket denne fantastiske behandling.

Tak Natasha.