Om Natasha Lodberg

Jeg ser mig selv som en holistisk og helhedsorienteret behandler som har hovedfokus på at skabe et rum og en behandling som er genopbyggende og nærværende.

Min rejse hen til Ressourcestedet

Mit navn er Natasha. Jeg har altid vist, at jeg skulle arbejde som jeg gør i dag – med hjertet tæt på mennesker. I et rum hvor der er luft og hvor der er plads til at bruge og mærke kroppen, hjertet og hjernen. Jeg føler jeg er landet på den rette hylde, når jeg træder ind i ressourcestedets rolige univers. Efter flere overvejelser, fandt jeg frem til, at mit behandlingsrum – Ressourcestedet, skulle være her, i en tilbygning nært mit eget hjem. Med få skridt til mit arbejdsrum, har jeg en større fleksibilitet, en større arbejdsglæde og et lavere stressniveau. Her er jeg tæt på skoven, som jeg kan anbefale dig at gå en tur i, hvis du vil nære dig selv med frisk luft efter en behandling. Du kan fortsætte ned forenden af vejen, der finder du en lille sti direkte ned til skoven.

Jeg finder selv en stor trøst og kilde til ro og glæde i naturen.

Jeg brænder for mit fag og elsker, at tilegne mig nye oplevelser, ny viden og møde nye mennesker.

Min nuværende arbejdsposition og faglige særkende

Mine arbejdsdage foregår primært i klinikken, hvor jeg har private kunder, som opsøger mig af forskellige årsager. Ofte møder jeg mennesker, med et fælles ønske om, at være i stand til at slå hovedet fra og være mere tilstede i kroppen, på behagelig måde. De ønsker en modpol til de symptomer de har, som ofte er afledt af en negativ stress tilstand, som de har været i alt for længe. Jeg tilbyder afspænding, ro og hvile, som en modpol til dette og jeg brænder for finde smukke veje ind i dit ro-hvile system. Udover at være dagligt aktiv i min private praksis, arbejder jeg også som selvstændig terapeutisk konsulent i relevante projekter og virksomheder.

Min faglige baggrund

Bachelor i psykomotorisk terapi og afspændingspædagogik, ved University College i Randers.

♦ Efteruddannelse i psykomotorisk special behandling til personer med somatiske symptomer afledt af stress og traumer. ved Jacob Kongshaug.

♦ Holistisk lægeeksamineret holistisk massør hos: Kropologi massøruddannelser og behandlingscenter i Vejle, ved Jeanette Øllgaard Sørensen.

Jeg holder mig desuden ajour på nyere videnskab og tager derfor løbende kurser og uddannelse inden for faget. Jeg har senest taget et to dags kursus om hjerne, stress og hypnose, hos psykolog: Ane Katrine Beck.

Et af de citater jeg holder af, citeret af Budda:

“Every Morning we are born again, what we do today is what matters most”

Jeg ser på mit arbejde som en livsstil

Og jeg tør og bruge min person i mit arbejde, fordi jeg ved at kemi er afgørende i vores møde. Derfor er det også en essentiel del af min dagligdag at være i løbende personlig udvikling og reflektere over hverdagens oplevelser. Det er med til at gøre mig til den terapeut jeg er i dag og forsat ønsker og være.

Jeg ved det er min opgave og blive ved med og skabe et liv, som passer til den jeg er, da jeg tror på vi forandre os hele livet igennem.

Jeg underviser og behandler fra hjertet.

Jeg har brug for nye indtryk og input for at holde føle mig levende men jeg har også brug for ro, at kunne trække mig tilbage og bearbejde indtryk. Jeg ser mig selv som en holistisk og helhedsorienteret terapeut, som har hovedfokus på at skabe et rum og en behandling som er nærværende.

I mine behandlinger ligger vægt på det sanselige, det langsomme, det blide og det milde. Jeg tror på, at kropsbevidsthed er porten til balance. Når du møder mig vil du møde et venligt og jordnært menneske, som kigger dig i øjnene. Jeg har et ufordømmende sind og møder dig der hvor du er, uden at forcere noget i vores møde.