Anbefalinger

Signaturbehandlingen: fornyet

Cecilia Lindskov Agerschou

Natasha formår virkelig at skabe et åndehul i en travl hverdag, med hendes signaturbehandling. Hendes blide væsen og rolige tilgang gør, at man føler sig helt tryg ved at lade sig falde hen i hendes kyndige hænder. Signaturbehandlingen: Fornyet – er uden tvivl skabt til mødre, som trænger til at få en pause fra hverdagen og bare lade sig blive taget af. Og dét formår Natasha – på allerbedstevis. En stor og meget kærlig anbefaling om at besøge hendes verden.

Anne Nymand

Jeg har været til en signaturbehandling i Ressourcestedet og det var virkelig en dejlig og behagelig oplevelse for både krop og psyke. Jeg er sikker på at jeg kommer igen. Tak for en eventyrlig oplevelse Natasha.

Maria Laursen

“Min oplevelse af signaturbehandlingen er absolut den bedste behandling jeg har prøvet, noget sted, og jeg vil til hver en tid anbefale den. I en stressende hverdag har jeg haft glemt mig selv og har længe kørt på de sidste reserver, som hvert sekund det skulle være, kunne slippe op. Efter en 3 timers afslappende og ren forkælelsesbehandling hos Natasha mærkede jeg virkelig mig selv igen på en sådan måde at jeg blev helt rørt. Foruden en fantastisk dejlig forkælelse, er Natasha så nærværende, forstående og omsorgsfuld, at jeg med det samme jeg trådte ind, følte mig tryg og dejlig tilpas. Hun forstår at lytte og sætte ord på lige præcis de følelser og tanker jeg selv har svært ved at sætte ord på. Jeg vil helt sikkert besøge Natasha igen, og hun vil være min nye ‘go to’ når jeg skal gøre noget godt for mig selv. Jeg havde det virkelig fantastisk resten af dagen og weekenden, da jeg kom hjem fra signaturbehandlingen og jeg havde så meget energi og overskud. Tusind tak for en virkelig god behandling Natasha.

Simon Tykgaard

Af de mere end 500 behandlinger, jeg har modtaget af mere end 100 forskellige mennesker, har Signaturbehandlingen hos Ressourcestedet været blandt den bedste og utvivlsomt den mest unikke. Fantastisk der endelig er en behandler, som tør at tilbyde en behandling, som er længere – til alle os som ofte bruger de første 45 minutter på at få ro på krop og sind. Håber på, at flere mænd tør at bryde med overbevisningen om, at velvære kun er for kvinder og tage i mod 2,5 time til at få ro på systemet, så verden kan få flere mænd med overskud.

Jeanette Eriksen

Jeg har været så heldig at få den kærligheds gave det var, at være i Natashas hænder i Ressourcestedets signaturbehandling “Fornyet”. Jeg gik ind på klinikken og viste kun at jeg skulle slappe af i 3 timer. Hvilket er en kæmpe luksus i et mor liv. Her blev jeg først mødt at en rolig og smilende Natasha og så varmen, musikken og den mest fortryllende duft af roser. Den der helt særlig duft fra da jeg var barn og lavede parfume til min mor af roser fra haven♥️.

Jeg blev budt velkommen og fik forklaret hvad min dag gik ud på. Herefter kom jeg i den lækreste kåbe og ført over til et stort kar fyldt med varmt vand og rosenblade. Jeg lænede mig tilbage i den bløde stol, fik en silkeblød øjenmaske på og holdt øjnene lukkede. Sænkede mine fødder i karet og modtog en skøn massage af fødderne. Imens sad jeg og indtog rummet med vandets klukken, duften og lyden af musikken. Herefter gjorde Natasha klar til at jeg skulle over på briksen og fortsætte. Jeg blev svøbt ind i bløde lagner og nu var det tid til massage. Og hvilken massage… Hele min krop blev forkælet og berørt på en meget professionel og behagelig måde. Jeg blev indsmurt i den lækreste lavendel olie der duftede himmelsk..

Og det eneste jeg skulle var bare at være i det. Efter dette så fik mit ansigt kærlighed.. her blev jeg forkælet med de skønneste blide produkter fra Rudolf Care og Natasha tørrede mit ansigt rent med varme klude. De varme omslag førte mig tilbage til min barndom hvor min farmor vaskede mit ansigt nøjagtigt sådan med kærlige strøg❤️

Tiden både fløj afsted men stod alligevel stille. Natasha er kærlighed. Til slut fik vi afsluttet med et fint gudinde kort og jeg fik den lækreste gave med hjem. Jeg vil helt sikkert anbefale alle, som har brug for fornyet energi og selvomsorg, at få booket denne fantastiske behandling.

Tak Natasha.