Anbefalinger

Psykomotorisk terapi

Marina Marelja

Jeg kan godt lide at komme hos Natascha, hun er et dejligt menneske, altid glad og meget imødekommende og lyttende. Natascha har et helt fantastisk lokale, det er rart og roligt at komme der og vi kan grine sammen. Kropsterapien hjælper mig til at få angsten ned og jeg har fået bedre styr på mine følelser igennem forløbet. Jeg er meget afslappet efter et besøg hos Ressourcestedet, det er det bedste jeg har gjort for mig selv.

Katrine Vendelbo

Jeg begyndte at komme hos Natasha på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var blevet sygemeldt for 2 gang. Lægens dom var stress og depression. Rent fysisk udviste min krop tydelige tegn på stress, og jeg følte mig udbrændt og nedtrykt. Jeg turde ikke mærke mine egne følelser eller at give udtryk for dem. Og selvom jeg havde drømme for fremtiden, følte jeg mig handlingslammet og låst fast i min krop.

Alt dét har ændret sig og er stadig ved at ændre sig. Takket være Natasha. Hun har åbnet en lem til mit indre følelsesliv, som har været lukket i, så længe jeg kan huske. Og jeg har fået en langt større kropsbevidsthed. Stresssymptomerne fylder ikke længere alt, for jeg ved, hvordan jeg skal reagere, når min krop larmer. Og jeg har en forståelse for, hvordan det hænger sammen med mit følelsesliv. For hos Natasha har jeg for alvor forstået, hvordan krop, sind og sjæl er vævet sammen. Hvis kroppen overhøres, påvirker det resten.

Helt konkret er jeg blevet langt bedre til at være til stede i min egen krop – i stedet for at være over i andres. Jeg mærker mine følelsers fysiske aftryk i kroppen og giver dem plads og rum til at være der. På mange måder er jeg blevet langt mere selvkærlig. Kærlig er i virkeligheden ét vigtigt nøgleord, når det kommer til at fortælle om min oplevelse ved at gå i Psykomotorisk terapi hos Natasha. Det føles nemlig som et varmt kram at opholde sig i den oase, som Natasha kalder “Ressourcestedet”.

Når jeg cykler mod det lille velværehus tæt på skoven, længes min krop efter at komme derhen. Jeg mærker, hvordan benene har lyst til at træde lidt hurtigere i pedalerne, og hvordan varmen spreder sig i kroppen. For jeg ved, hvad jeg har i vente. Jeg ved, at jeg bliver mødt af et menneske, som ikke alene er omsorgsfuldt og vildt dygtig til dét, hun laver. Men Natasha har også en særlig evne til at se og mærke dét menneske, hun sidder overfor. Og det er måske i virkeligheden hendes vigtigste redskab – den knivskarpe intuition og indfølingsevne.

Sagt med ganske få ord: Jeg kan på det varmeste anbefale Natasha som psykomotorisk terapeut.

Kæmpetak for dig Natasha❤️

Lykke Nejlund

Jeg startede min rejse hos Natasha, da jeg var sygemeldt med stress. Jeg var ikke helt klar over hvad jeg gik ind til, men efter jeg sendte den første besked til Natasha og hun svarede – var jeg solgt. Sikke en varme, empati og forståelse allerede i første kontakt. Hos Natasha var der plads til at være mig – uden filter, uden facade.. En – for mig – uvant situation og faktisk meget grænseoverskridende. Det blev taget imod med åbne arme og i mit tempo. Jeg har været hos mange forskellige behandlere, men aldrig har jeg følt mig så tryg og forstået som hos Natasha. Hun fik mig til at slappe af med hendes blide væsen og dejlige strøg på kroppen. Jeg fandt jordforbindelse efter hvert besøg og følte mig så veltilpas med en indre ro, som jeg ikke havde mærket i længe. Hele oplevelsen med rammerne, musikken, Natasha der lyttede, roen – det er balsam for sjælen. Tak for dig, tak for de mange snakke, grin og dit dejlige nærvær – du og dit univers er en ener ❤️

Linda Pedersen
Det er så dejligt at komme hos Natasha, hun forstår at sætte ord på mine til tider alt for mange tanker, der flyver rundt i hovedet. Afspændingen på briksen er i top, jeg føler mig som født på ny efter en tur på briksen. Jeg kan varmt anbefale alle at prøve det, om du har noget du bøvler med eller bare trænger til lidt afslapning.
Kari Fitzgerald

Et forløb hos Natasha er uden tvivl det bedste, som du kan gøre for dig selv – en varm anbefaling herfra!

Kristina Bjartalid

Har været 2 gange hos Natasha og er super godt tilfreds med behandlingerne. Man kan ik andet end at falde helt til ro, når du møder Natasha, hun udstråle så meget ro og harmoni og oser af omsorg. Hun er super godt til at få krop og psyke til at hænge sammen. De 2 behandlinger har givet mig både ro og mindsket mine muskelsmerter betydeligt. Hun har hjulpet mig med åndedrættet og visualisering. Har prøvet cupping som var super lækkert. Det er helt sikkert ik sidste gang jeg får behandling fra hende og glæder mig til næste gang👌🏾

Kathrine Ryvig Jensen
Jeg har haft et forløb ved Natasha grundet stress og vil gerne give Natasha de varmeste anbefalinger. Jeg kendte ikke til psykomotorisk behandling, men har gennem forløbet oplevet og mærket hvor meget krop og psyke hænger sammen. Jeg var inden forløbet af den overbevisning at jeg bare lige skulle have en gang massage, så ville spændingerne forsvinde, men Natasha trykkede på helt andre knapper. Det er svært at sætte ord på hvad det er Natasha kan helt præcist, fordi det næsten kan føles helt magisk. Natasha formåede at skabe et rum for mig, hvor jeg følte mig tryg til at kunne åbne mig samtidig med at hun virkelig mødte mig i mit behov fra gang til gang. Hun har gjort et kæmpe indtryk på mig fagligt, men særligt hendes unikke personlighed har bidraget til stor inspiration og en smittende ro i min tilværelse. Jeg føler jeg har været på en rejse, hvor Natasha løbende har bidraget med værdifulde input i form af øvelser og skabt et tillidsfuldt rum, som har skabt vigtige refleksioner. Det gør at jeg først og fremmest er på vej til at få det bedre, at jeg mærker mine grænser tydligere og at jeg er blevet opmærksom på mønstre, jeg ikke selv var klar over, hvilket giver mig et handlerum. Natasha har hjulpet mig til at åbne nye døre, som gør at jeg har fået større mod på at leve mere i nuet og prioritere tid til selvomsorg, hvilket forhåbentligt bidrager til en mere hensigtsmæssig balance mellem privat og karriere liv. Tak til dig Natasha…!
Kevin Bech Nielsen

Jeg har jævnligt besøgt Natasha over de seneste par måneder, hvor hun ikke bare har hjulpet mig til et langt større overskud i hverdagen, men også givet mig en forbindelse mellem sind og krop, som jeg ikke tidligere har haft. Derudover er Natasha utrolig empatisk og forstående. Hun havde fra dag ét en fantastisk evne til at sætte sig ind i min specifikke situation, og møde mig lige der hvor jeg er i mit liv. Hun har gennem vores samtaler hjulpet mig til både at finde- og sætte mine egne grænser, og samtidig opdage helt nye sider af mig selv. I skrivende stund har jeg været ved Natasha gennem ca. 3 måneder, og jeg føler mig som et helt nyt menneske! Hun er lidt af et multi-talent, og gennem en kombination af samtale, kropslige øvelser og afspænding har hun forbedret min livskvalitet helt enormt. Jeg mærker kroppen bedre, min vejrtrækning er forbedret og mit humør er steget helt vildt. Natasha får mine varmeste anbefalinger med på vejen. Mit forløb hos Ressourcestedet har i den grad været med til at forbedre mit liv væsentligt!

Heidi Nørby
Kan varmt anbefale Natasha. Jeg ser frem til hver behandling. Det at få vendt tingene med hende og få andre øjne på problemstillingerne, har virkelig hjulpet mig meget. Personligt har jeg udviklet mig rigtig meget siden jeg startede i psykomotorisk behandlingstilbud hos Natasha. Hun er rigtig dygtig til sit arbejde. Jeg syntes, at man får en fantastisk behandling ved Natasha. De bedste anbefalinger herfra.
Bettina Kühl Lundorff Junge

Jeg har igennem længere tid haft min søn i behandling hos Natasha. I den tid har hun forvandlet en dreng der havde det dårlig både fysisk og psykisk – til en glad dreng, der har lært at mærke sig selv og sætte ord på hvordan han har det. Som han selv siger ”jeg kan have en rigtig dårlig dag og intet vil lykkes, men når jeg har været ved Natasha bliver jeg glad”. Min søn har fået redskaber, der har hjulpet ham videre. Natasha er en tillidsfuld person og kan af hjertet anbefale Natasha.

Sofie Gellert Gehrke

Jeg har haft et fantastisk forløb hos Natasha og jeg har lært mig selv meget bedre at kende. Natasha formår at skabe sammenhæng i krop og psyke og skabe helhed bl.a. i et stress forløb. Hun er super kompetent og dygtig og et dejligt behageligt menneske, som er meget engageret i sit arbejde. De varmeste anbefalinger herfra.

Henrik Olesen

Har været hos Natasha en del gange nu, og jeg vil sige det er noget at det bedste jeg har gjort. Har givet mig en helt anden tro på tingene og en helt ny energi i hverdagen. Det som før fyldte meget, har jeg lært at tackle på en ordentlig måde og bruger ikke længere lang tid og energi på at gå og spekulere over de negative ting. Natasha er en fantastisk terapeut, hun er forstående, rolig og giver sig al tid i verden til at lytte. Vil anbefale Natasha til alle der måtte have brug for hjælp.

Pia Moust Aalund

Jeg kan varmt anbefale Natasha, da jeg oplever Natasha som en yderst kompetent behandler som har sans for at fornemme, hvad der er brug for i den enkelte session. Jeg får altid gode råd og øvelser med hjem, så jeg kan arbejde videre hjemme. Der er en dejlig energi i rummet, hvor behandlingen foregår og jeg føler altid, at jeg bliver mødt lige præcis der, hvor jeg er i mit liv og med støtte, rummelighed, tid, ro og forståelse som netop giver mig den tryghed, som jeg har brug for, for at jeg kan udvikle mig og opnå indre ro og balance i mig selv igen. De varmeste anbefalinger herfra❤️

Pernille Hansen

Jeg har deltaget i et personligt udviklingsforløb hos Natasha, hvor jeg er blevet meget opmærksom på sammenhængen mellem psyke og krop. Jeg har genopdaget min krop – nu kan jeg mærke den igen og har lært, hvor vigtigt det for mig er, at lytte til den, for at have det godt. Jeg har fået værktøjer, som jeg kan bruge til at skabe ro og nærvær. Jeg bruger det til og klare de daglige udfordringer og håndtere stress. Natasha har med sin ro og indfølingsevne løst op for spændingerne i min krop og guidet mig på min vej. Det er utroligt, hvilke blokeringer og ressourcer, der gemmer sig i kroppen. Jeg har fået løst op for spændingerne og fået mere energi og glæde i mit liv.

Lisbeth Alfod

At hele, forstå og lære sig selv at kende, er en livslang gave. Efter en lang periode med stress, vidste jeg ikke længere selv hvem jeg var, og endnu værre, jeg var ikke klar over hvor skidt det egentlig stod til. Et dejligt men til tider hårdt forløb hos Natasha, er den største gave jeg har kunnet give mig selv. Man møder konstant udfordringer, men lige pludselig begynder man at ”mærke” i kroppen hvis det man er midt i, ikke er godt. Man behøver ikke få det fortalt, man mærker det, og det er en helt igennem fantastisk fornemmelse, at man begynder at tillade ens krop at være med i ens hverdag.

Natasha er dygtig til at hjælpe en til at bevæge sig helt ind i sig selv, under meget trygge rammer og hun er et utroligt varmt menneske. Det er 6 måneder siden mit forløb stoppede, men alt det jeg har lært om mig selv, og hvad jeg skal gøre i forskellige situationer, det er bare guld. Dykker jeg under nogen gange? – ja gu gør jeg så, jeg er kun et menneske, men jeg kommer hurtigt op – det er jeg blevet god til, men jeg har også haft en helt speciel vejleder.