Om Ressourcestedet

Ressourcestedet er et rum opbygget med visioner

 

Min vision med ressourcestedet er, at skabe et unikt behandlingsrum i rolige og nærende omgivelser, hvor du få muligheden for, at finde indre svar og få helhedsorienterede behandlinger som taler fra hjertet.

Ressourcestedet er et sted for private, offentlige instanser og virksomheder.

Det er langt fra tilfældigt at Ressourcestedet har sit navn. Her har jeg et dybt ønske om, at skabe de helt rigtige rammer til din personlige udvikling, hvor du kan genfinde og opbygge dine kropslige og mentale ressourcer“.

Ressourcestedet er et sted skabt af kærlige detaljer.

Hos ressourcestedet får du en behandling, hvor der er taget højde for detaljer, som jeg ved har en betydning din helhedsoplevelse af behandlingen. Hos ressourcestedet træder du ind i et uforstyrret rum, hvor du kan ligge din telefon fra dig og lade sanserne suge til sig.

Hos ressourcestedet får du:

 • null
  En nærværende behandler, der ikke overbooker sine arbejdsdage.
 • null
  En uforstyrret oplevelse, da jeg ikke tager telefonen eller forlader dig under en behandling.
 • null
  God tid til din behandling hvor du når at lande og tage afsked
 • null
  Behandlingstiden giver ro til fordybelse i de kropslige og mentale processer og til at genoprette den kropslige, psykiske og hormonelle balance.

En behandling hos ressourcestedet er altid en helhedsorienteret behandling

"Træd ind i et behageligt tempereret rum, så du aldrig mere skal fryse under en behandling. Indånd en frisk duft af liljer og lavendel der beroliger dine sanser og giv dig selv pause"

Jeg glæder mig til og tage imod dig.
Anbefalinger

Pernille Hansen fortæller: “Jeg har deltaget i et personligt udviklingsforløb hos Natasha, hvor jeg er blevet meget opmærksom på sammenhængen mellem psyke og krop. Jeg har genopdaget min krop – nu kan jeg mærke den igen og har lært, hvor vigtigt det for mig er, at lytte til den, for at have det godt. Jeg har fået værktøjer, som jeg kan bruge til at skabe ro og nærvær. Jeg bruger det til og klare de daglige udfordringer og håndtere stress. Natasha har med sin ro og indfølingsevne løst op for spændingerne i min krop og guidet mig på min vej. Det er utroligt, hvilke blokeringer og ressourcer, der gemmer sig i kroppen. Jeg har fået løst op for spændingerne og fået mere energi og glæde i mit liv”.