Anbefalinger

Afspændings-massage

Pia Busk

Jeg har i forbindelse med smerter forskellige steder i kroppen undersøgt hvilke muligheder der var for afspændingsmassage. Jeg var interesseret i et sted, hvor det er kunden og kundens behov der er i fokus og ikke hvor mange kunder der kan nås i timen. Det har jeg fundet i Ressourcestedet og Natasha, et roligt sted med en god og afslappende atmosfære, hvor jeg har været til behandling nogle gange. Det tiltaler mig, at der er sat en passende tid af, så man kan nå at “lande” og få det optimale udbytte af behandlingen inden man forlader stedet igen. Jeg kan klart mærke en forskel på før og nu.

Natasha er en kompetent og professionel behandler og jeg kan varmt anbefale Ressourcestedet.

Hanne Madsen

Jeg har haft fornøjelsen af at møde Natasha og opleve en helt fantastisk og professionel afspændingsmassage to gange. Efter en behagelig, indledende samtale om bl.a. åndedrættet og om, hvad jeg kunne have brug for, fik jeg en afspændingsmassage, hvor Natasha stille og roligt guidede mig undervejs. Det hele foregår stille og roligt og med oplevelsen af, at der er tid nok, fordi jeg bare er, i nuet. Jeg gik derfra opfyldt af velvære og som et bedre menneske. Jeg vil gerne give Natasha min bedste anbefaling. Det burde være ethvert menneske forundt at opleve sig fyldt op af velvære og positive tanker. Det er en følelse, jeg bærer med mig.

Pernille Christiansen
Jeg kan varmt anbefale Natasha – hun er rolig, empatisk og menneskelig. Hun giver sig god tid til at lytte og får en i dyb ro og afspænding. Jeg har modtaget flere helt fantastiske behandlinger hos Natasha, og jeg går altid derfra helt rolig og afspændt – og altid med et lille godt råd eller øvelse jeg kan bruge derhjemme.
Hanne Birgitte Petersen
En helt fantastisk og dejlig oplevelse at få en afslappende massage, det er en lise for krop og sjæl, jeg kan varmt anbefale Ressource stedet for en oplevelse fyldt med velvære. Jeg kommer helt sikkert igen.
Susanne Breiner

Natasha behandler i dejlige rolige omgivelser og udstråler selv ro og nærvær. Når hun giver massage sørger hun hele tiden for, at man er velbefindende. Hun veksler mellem dybdegående og blide strøg. Så behageligt!

Lene Gøhlmann Madsen
En fantastisk oplevelse – fik wellnessmassage og oplevede virkelig hvordan stress og spændinger i kroppen forsvandt. Kan absolut anbefale dette sted og ved at jeg kommer igen.
Rita Andersen

Fantastisk holistisk massage – meget professionelt. Hyggelige og kliniske omgivelser – ekstra bred og opvarmet briks – et besøg værd for mere velvære 👍🍀

Anna Jensen

Jeg kan virkelig anbefale Ressourcestedet ❤️
Natasha er så god til, at få dig til og gå dybt ind i roen, hun mærker dig og du føler dig tryg, afslappet og tilstede i øjeblikket. Hun guider dig igennem hele din proces. Når du træder ind af døren, mærker du den rolige atmosfære og du kan mærke hvordan hverdagens gøremål for en stund forsvinder ❤️

Marlene Bjerge Jørgensen

Jeg har i dag været til graviditetsmassage hos Natasha. Det var fantastisk. Natasha er meget rolig og skaber derved en rigtig god og afslappende stemning. Samtidig er hun god til at “tage fat” der hvor det er nødvendigt. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Natasha – det skaber ro i både krop og sind.

Hanne Birgitte Petersen

En helt fantastisk og dejlig oplevelse at få en afslappende massage – det er en lise for krop og sjæl, jeg kan varmt anbefale Ressourcestedet for en oplevelse fyldt med velvære.
Jeg kommer helt sikkert igen.

Marlene Bjerge Jørgensen

Jeg har i dag været til graviditetsmassage hos Natasha. Det var fantastisk. Natasha er meget rolig og skaber derved en rigtig god og afslappende stemning. Samtidig er hun god til at “tage fat” der hvor det er nødvendigt. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Natasha – det skaber ro i både krop og sind.

Ellen Thamdrup

Jeg var rigtig godt tilfreds med Natasha’s massage. Hun var god til at informere ang. hvad hun ville med massagen, og hvad det gjorde godt for. Natasha er en sød, venlig og lyttende person, der altid er god for en samtale. Hendes indretning af ressource stedet er meget sanselig og giver en dejlig mavefornemmelse!

Thomas Kromann

I forbindelse med styrketræning oplevede jeg nogle smerter i ryggen. Derfor kontaktede jeg Natasha med henblik på at få noget massage. Hos Natasha fik jeg en dybdegående massage af ryggen, samt en behandling med cupping. Massagen fjernede smerterne og jeg følte mig meget mere frisk og afslappet efterfølgende. Det er en god måde for kroppen at restituere på. Kan varmt anbefales.