Afspændings-massage

Massage er psykisk og fysisk velvære

Berøringsmetoder og massage har været brugt i årtusinder år. I dag ved vi, at berøring og afspænding har en stor betydning for vores psyke og fysiske velbefindende. Massage er en vej til at aktivere kroppens ro-hvile system. Holistisk massage er derfor en oplagt metode mod eksempelvis uro, smerter, dårlig trivsel og stress relaterede tilstande.

Virkningen af massage:

 • null
  Forbedrer din søvnkvalitet
 • null
  Angstdæmpende og beroligende
 • null
  Reducerer depressive tilstande
 • null
  Styrke kontakten til din krop
 • null
  Stimulerer blodcirkulationen og udrensningen af affaldsstoffer
 • null
  Via massagen stimuleres produktionen af oxytocin, som er et anti-stress hormon.
 • null
  Mindsker kropslige gener, fx. trætte og ømme muskler.

En individuel behandling

Du kan vælge og booke en behandling online allerede i dag, eller du kan kontakte mig for nærmere information via telefon eller mail. Sammen finder vi ud af, hvilken massage du har brug for. Jeg starter altid min behandling ud med en kort samtale, hvor du får mulighed for at fortælle det du finder relevant for mig at vide, og jeg får mulighed for at spørge ind til din tilstand og behov.

Læs om forskellige typer massage her

Fælles for alle behandlingerne er, at du vil opleve en massage og en berøring som ikke er mekanisk men nærværende. Du vil opleve en holistisk behandlings stil med tillid, ro og god tid.

Afspændingsmassage

75 minutters behandling

Massage på kvinde med albuen

800 kr.

I denne massage er der fokus på ro og afspænding. Jeg laver stræk, blide nærværende strøg og arbejder samtidig direkte og i dybden med dine muskelspændinger. Det er en massage med med fokus på et roligt flow, hvor nærværet, roen og oplevelsen af kroppen som en helhed, er med til og gøre dette til en behagelig og afspændende berøring

Dybdegående massage

75 minutters behandling

Dybdegående massage med hænder

800 kr.

I denne massage, arbejder jeg mere dybdegående, hvor behandlingen bygges langsomt op og der arbejdes i de dybere lag, hvor både muskler, knogler, led, sener og bindevæv er i fokus. Jeg er altid orienteret om din smertetærskel, så den ikke overskrides, da det så vil have den modsatte virkning og kroppen begynder at spænde op, for at forsvare sig imod et for hårdt tryk. Igennem massagen reguleres kroppens spændingsniveau gradvist – så du føler dig mere let og fri i kroppen efter en behandling.

Når musklerne, huden, leddene og bindevævet er masseret godt igennem, så fortsætter jeg ofte en dybdegående massage med cupping terapi, for at komme helt i dybden hvor mine hænder ikke kan nå. Læs mere om cupping i næste afsnit.

Bindevævsmassage med sugekopper

75 minutters behandling

Cupping massage closeup

800 kr.

Cupping terapi berør vores bindevæv i dybden. Formålet med bindevævsmassage, med sugekopper, er at øge blodgennemstrømningen i bindevævet. Affaldsstoffer, som kan betragtes som gift for kroppen, løsnes fra bindevævet via sugekoppernes effektive sug og trækkes over i de udrensede og cirkulerende blodkar. Kroppen skiller sig af med ophobede affaldsstoffer og væske, og bindevævet, musklerne og huden genfinder gradvist sin naturlige tilstand.

I starten af behandlingen kan der, grundet de ophobede affaldsstoffer, opstå en svie i huden fra sugekoppernes sug. Det går dog hurtigt over og jeg hører mange betegne forløbet i behandlingen som en behagelige smerte. Cupping kan prøves og kan afbrydes, hvis du ikke bryder dig om det. Jeg bliver hos dig under hele behandlingen og kommunikerer altid med dig undervejs og sikrer mig, at du har det godt.

Wellness helkropsmassage

95 minutters behandling

930 kr.

Hvis du føler dig ramt af negativ stress og/eller føler dig sårbar, så kan en wellness massage være rigtig gavnligt for at bringe krop og tanker i ro. Wellness massagen er også til dig, der ønsker en behandling som udelukkende består af velvære.

Hvis du føler dig stresset og belastet af det, er det vigtigt at gå nænsomt til værks. Når vi føler os uhensigtsmæssigt belastet over tid, bliver kroppen sårbar og ømskindet. Jeg vil anbefale dig som trænger til hvile og ro, at starte med en blid massage, inden der arbejdes længere ned i dybere lag hvor spændinger, ømheder og smertepunkter befinder sig. I en wellness massage handler det kun om at tage imod, slappe af og lade de blide strøg smelte hen over hud og muskler.

Læs hvad andre syntes om afspændings-massage

Resultatet af en massage mærkes både fysisk og mentalt.

Hvad sker der i kroppen når du får en massage?

Massage gør, at kroppen arbejder mere tilfredsstillende.

Kroppen er skabt til at heale sig selv, men belastninger i hverdagen og vores til tider stressende og usunde livsstil, forstyrrer kroppens natur. Vores krop er opbygget af celler. Celler findes i huden, knoglerne, musklerne, fedtvævet, organerne osv. Alt hvad vi gør kommer af, at dine celler gør noget. Under sunde og normale omstændigheder har kroppen en naturlig evne til at udrense affaldsstoffer.

Desværre forstyrrer vores livsstil ofte kroppens naturlige evner, og det bliver derfor først et problem, når kroppens udrensning og blodgennemstrømning blokeres.

Jeg vil med glæde støtte dig og kickstarte din energi med mine behandlinger.

Desværre forstyrrer vores livsstil ofte kroppens naturlige evner, og det bliver derfor først et problem, når kroppens udrensning og blodgennemstrømning blokeres. Det kan f.eks. komme pga. af en inaktiv livsstil eller for meget stillesiddende arbejde time efter time. Dette gør dine muskler stive og ømme. Når udrensningen er blokeret, så begynder affaldsstofferne at hobe sig op og ophobe sig særligt i vores bindevæv. Massage genskaber en udrensningsproces, fordi massagen fremmer blodgennemstrømningen og derigennem øger cirkulationen af væske, affaldsstoffer og næringsstoffer.

Når blodcirkulationen fremmes, så har kroppen mere energi, den er sundere og arbejder mere tilfredsstillende.

Når affaldsstoffer først har hobet sig op, så kommer de negative tegn gradvist til udtryk, og til sidst på et niveau, hvor du ikke kan fortrænge dem mere – du har mere eller mindre konstante fysiske gener i bevægelse eller hvile. Det kan være et tegn som: smerte, energiforladthed, træthed samt mange andre tegn der vidner om, at cellerne råber efter hjælp. Mærker du et behov for at tage dig kærligt af dig selv og din krop?

"Vi har virkelig brug for ro og afspænding. Massage reducere negativ stress og er en naturlig kilde til ro og velvære".

Massage på kvinde med albuen