Natasha formår virkelig at skabe et åndehul i en travl hverdag, med hendes signaturbehandling. Hendes blide væsen og rolige tilgang gør, at man føler sig helt tryg ved at lade sig falde hen i hendes kyndige hænder. Signaturbehandlingen: Fornyet – er uden tvivl skabt til mødre, som trænger til at få en pause fra hverdagen og bare lade sig blive taget af. Og dét formår Natasha – på allerbedstevis. En stor og meget kærlig anbefaling om at besøge hendes verden.

Cecilia Lindskov Agerschou

Jeg har i forbindelse med smerter forskellige steder i kroppen undersøgt hvilke muligheder der var for afspændingsmassage. Jeg var interesseret i et sted, hvor det er kunden og kundens behov der er i fokus og ikke hvor mange kunder der kan nås i timen. Det har jeg fundet i Ressourcestedet og Natasha, et roligt sted med en god og afslappende atmosfære, hvor jeg har været til behandling nogle gange. Det tiltaler mig, at der er sat en passende tid af, så man kan nå at “lande” og få det optimale udbytte af behandlingen inden man forlader stedet igen. Jeg kan klart mærke en forskel på før og nu.

Natasha er en kompetent og professionel behandler og jeg kan varmt anbefale Ressourcestedet.

Pia Busk

Jeg kan godt lide at komme hos Natascha, hun er et dejligt menneske, altid glad og meget imødekommende og lyttende. Natascha har et helt fantastisk lokale, det er rart og roligt at komme der og vi kan grine sammen. Kropsterapien hjælper mig til at få angsten ned og jeg har fået bedre styr på mine følelser igennem forløbet. Jeg er meget afslappet efter et besøg hos Ressourcestedet, det er det bedste jeg har gjort for mig selv.

Marina Marelja

Jeg kan godt lide at komme hos Natasha, hun er et dejligt menneske og meget imødekommende og lyttende. Natasha har et helt fantastisk lokale, det er rart og roligt at komme der og vi kan grine sammen. Kropsterapien hjælper mig til at få angsten ned og jeg har fået bedre styr på mine følelser igennem forløbet. Jeg er meget afslappet efter et besøg hos Ressourcestedet, det er det bedste jeg har gjort for mig selv.

Marina Marelja

Jeg begyndte at komme hos Natasha på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var blevet sygemeldt for 2 gang. Lægens dom var stress og depression. Rent fysisk udviste min krop tydelige tegn på stress, og jeg følte mig udbrændt og nedtrykt. Jeg turde ikke mærke mine egne følelser eller at give udtryk for dem. Og selvom jeg havde drømme for fremtiden, følte jeg mig handlingslammet og låst fast i min krop.

Alt dét har ændret sig og er stadig ved at ændre sig. Takket være Natasha. Hun har åbnet en lem til mit indre følelsesliv, som har været lukket i, så længe jeg kan huske. Og jeg har fået en langt større kropsbevidsthed. Stresssymptomerne fylder ikke længere alt, for jeg ved, hvordan jeg skal reagere, når min krop larmer. Og jeg har en forståelse for, hvordan det hænger sammen med mit følelsesliv. For hos Natasha har jeg for alvor forstået, hvordan krop, sind og sjæl er vævet sammen. Hvis kroppen overhøres, påvirker det resten.

Helt konkret er jeg blevet langt bedre til at være til stede i min egen krop – i stedet for at være over i andres. Jeg mærker mine følelsers fysiske aftryk i kroppen og giver dem plads og rum til at være der. På mange måder er jeg blevet langt mere selvkærlig. Kærlig er i virkeligheden ét vigtigt nøgleord, når det kommer til at fortælle om min oplevelse ved at gå i Psykomotorisk terapi hos Natasha. Det føles nemlig som et varmt kram at opholde sig i den oase, som Natasha kalder “Ressourcestedet”.

Når jeg cykler mod det lille velværehus tæt på skoven, længes min krop efter at komme derhen. Jeg mærker, hvordan benene har lyst til at træde lidt hurtigere i pedalerne, og hvordan varmen spreder sig i kroppen. For jeg ved, hvad jeg har i vente. Jeg ved, at jeg bliver mødt af et menneske, som ikke alene er omsorgsfuldt og vildt dygtig til dét, hun laver. Men Natasha har også en særlig evne til at se og mærke dét menneske, hun sidder overfor. Og det er måske i virkeligheden hendes vigtigste redskab – den knivskarpe intuition og indfølingsevne.

Sagt med ganske få ord: Jeg kan på det varmeste anbefale Natasha som psykomotorisk terapeut.

Kæmpetak for dig Natasha❤️

Katrine Vendelbo

Jeg startede min rejse hos Natasha, da jeg var sygemeldt med stress. Jeg var ikke helt klar over hvad jeg gik ind til, men efter jeg sendte den første besked til Natasha og hun svarede – var jeg solgt. Sikke en varme, empati og forståelse allerede i første kontakt. Hos Natasha var der plads til at være mig – uden filter, uden facade.. En – for mig – uvant situation og faktisk meget grænseoverskridende. Det blev taget imod med åbne arme og i mit tempo. Jeg har været hos mange forskellige behandlere, men aldrig har jeg følt mig så tryg og forstået som hos Natasha. Hun fik mig til at slappe af med hendes blide væsen og dejlige strøg på kroppen. Jeg fandt jordforbindelse efter hvert besøg og følte mig så veltilpas med en indre ro, som jeg ikke havde mærket i længe. Hele oplevelsen med rammerne, musikken, Natasha der lyttede, roen – det er balsam for sjælen. Tak for dig, tak for de mange snakke, grin og dit dejlige nærvær – du og dit univers er en ener ❤️

Lykke Nejlund

Jeg har haft fornøjelsen af at møde Natasha og opleve en helt fantastisk og professionel afspændingsmassage to gange. Efter en behagelig, indledende samtale om bl.a. åndedrættet og om, hvad jeg kunne have brug for, fik jeg en afspændingsmassage, hvor Natasha stille og roligt guidede mig undervejs. Det hele foregår stille og roligt og med oplevelsen af, at der er tid nok, fordi jeg bare er, i nuet. Jeg gik derfra opfyldt af velvære og som et bedre menneske. Jeg vil gerne give Natasha min bedste anbefaling. Det burde være ethvert menneske forundt at opleve sig fyldt op af velvære og positive tanker. Det er en følelse, jeg bærer med mig.

Hanne Madsen

Jeg har været til en signaturbehandling i Ressourcestedet og det var virkelig en dejlig og behagelig oplevelse for både krop og psyke. Jeg er sikker på at jeg kommer igen. Tak for en eventyrlig oplevelse Natasha.

Anne Nymand

“Min oplevelse af signaturbehandlingen er absolut den bedste behandling jeg har prøvet, noget sted, og jeg vil til hver en tid anbefale den. I en stressende hverdag har jeg haft glemt mig selv og har længe kørt på de sidste reserver, som hvert sekund det skulle være, kunne slippe op. Efter en 3 timers afslappende og ren forkælelsesbehandling hos Natasha mærkede jeg virkelig mig selv igen på en sådan måde at jeg blev helt rørt. Foruden en fantastisk dejlig forkælelse, er Natasha så nærværende, forstående og omsorgsfuld, at jeg med det samme jeg trådte ind, følte mig tryg og dejlig tilpas. Hun forstår at lytte og sætte ord på lige præcis de følelser og tanker jeg selv har svært ved at sætte ord på. Jeg vil helt sikkert besøge Natasha igen, og hun vil være min nye ‘go to’ når jeg skal gøre noget godt for mig selv. Jeg havde det virkelig fantastisk resten af dagen og weekenden, da jeg kom hjem fra signaturbehandlingen og jeg havde så meget energi og overskud. Tusind tak for en virkelig god behandling Natasha.

Maria Laursen
Jeg kan varmt anbefale Natasha – hun er rolig, empatisk og menneskelig. Hun giver sig god tid til at lytte og får en i dyb ro og afspænding. Jeg har modtaget flere helt fantastiske behandlinger hos Natasha, og jeg går altid derfra helt rolig og afspændt – og altid med et lille godt råd eller øvelse jeg kan bruge derhjemme.
Pernille Christiansen