Jeg har været så heldig at få den kærligheds gave det var, at være i Natashas hænder i Ressourcestedets signaturbehandling “Fornyet”. Jeg gik ind på klinikken og viste kun at jeg skulle slappe af i 3 timer. Hvilket er en kæmpe luksus i et mor liv. Her blev jeg først mødt at en rolig og smilende Natasha og så varmen, musikken og den mest fortryllende duft af roser. Den der helt særlig duft fra da jeg var barn og lavede parfume til min mor af roser fra haven♥️.

Jeg blev budt velkommen og fik forklaret hvad min dag gik ud på. Herefter kom jeg i den lækreste kåbe og ført over til et stort kar fyldt med varmt vand og rosenblade. Jeg lænede mig tilbage i den bløde stol, fik en silkeblød øjenmaske på og holdt øjnene lukkede. Sænkede mine fødder i karet og modtog en skøn massage af fødderne. Imens sad jeg og indtog rummet med vandets klukken, duften og lyden af musikken. Herefter gjorde Natasha klar til at jeg skulle over på briksen og fortsætte. Jeg blev svøbt ind i bløde lagner og nu var det tid til massage. Og hvilken massage… Hele min krop blev forkælet og berørt på en meget professionel og behagelig måde. Jeg blev indsmurt i den lækreste lavendel olie der duftede himmelsk..

Og det eneste jeg skulle var bare at være i det. Efter dette så fik mit ansigt kærlighed.. her blev jeg forkælet med de skønneste blide produkter fra Rudolf Care og Natasha tørrede mit ansigt rent med varme klude. De varme omslag førte mig tilbage til min barndom hvor min farmor vaskede mit ansigt nøjagtigt sådan med kærlige strøg❤️

Tiden både fløj afsted men stod alligevel stille. Natasha er kærlighed. Til slut fik vi afsluttet med et fint gudinde kort og jeg fik den lækreste gave med hjem. Jeg vil helt sikkert anbefale alle, som har brug for fornyet energi og selvomsorg, at få booket denne fantastiske behandling.

Tak Natasha.