Jeg begyndte at komme hos Natasha på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var blevet sygemeldt for 2 gang. Lægens dom var stress og depression. Rent fysisk udviste min krop tydelige tegn på stress, og jeg følte mig udbrændt og nedtrykt. Jeg turde ikke mærke mine egne følelser eller at give udtryk for dem. Og selvom jeg havde drømme for fremtiden, følte jeg mig handlingslammet og låst fast i min krop.

Alt dét har ændret sig og er stadig ved at ændre sig. Takket være Natasha. Hun har åbnet en lem til mit indre følelsesliv, som har været lukket i, så længe jeg kan huske. Og jeg har fået en langt større kropsbevidsthed. Stresssymptomerne fylder ikke længere alt, for jeg ved, hvordan jeg skal reagere, når min krop larmer. Og jeg har en forståelse for, hvordan det hænger sammen med mit følelsesliv. For hos Natasha har jeg for alvor forstået, hvordan krop, sind og sjæl er vævet sammen. Hvis kroppen overhøres, påvirker det resten.

Helt konkret er jeg blevet langt bedre til at være til stede i min egen krop – i stedet for at være over i andres. Jeg mærker mine følelsers fysiske aftryk i kroppen og giver dem plads og rum til at være der. På mange måder er jeg blevet langt mere selvkærlig. Kærlig er i virkeligheden ét vigtigt nøgleord, når det kommer til at fortælle om min oplevelse ved at gå i Psykomotorisk terapi hos Natasha. Det føles nemlig som et varmt kram at opholde sig i den oase, som Natasha kalder “Ressourcestedet”.

Når jeg cykler mod det lille velværehus tæt på skoven, længes min krop efter at komme derhen. Jeg mærker, hvordan benene har lyst til at træde lidt hurtigere i pedalerne, og hvordan varmen spreder sig i kroppen. For jeg ved, hvad jeg har i vente. Jeg ved, at jeg bliver mødt af et menneske, som ikke alene er omsorgsfuldt og vildt dygtig til dét, hun laver. Men Natasha har også en særlig evne til at se og mærke dét menneske, hun sidder overfor. Og det er måske i virkeligheden hendes vigtigste redskab – den knivskarpe intuition og indfølingsevne.

Sagt med ganske få ord: Jeg kan på det varmeste anbefale Natasha som psykomotorisk terapeut.

Kæmpetak for dig Natasha❤️